Cafe Joop

De lekkerste koffie

Gezond op stap? Ja dat kan

Er wordt gezegd dat uitgaan naar de stad, een restaurant of een casino het moeilijkste deel van een dieet is. De moeilijkheidsgraad verdubbelt als je uitgaat met je vrienden, vooral omdat ze gezegend zijn met een snelle stofwisseling. Iedereen eet smakelijk dikmakend voedsel en weerstand bieden is echt moeilijk. Het is onmogelijk om niet te bezwijken voor het verlangen om iets te eten. U kunt uw voedselformulier immers niet mee naar huis nemen. Dus wat kan je doen?

Hier zijn 9 tips om je te helpen wanneer je op pad gaat en plezier hebt in de stad. Ik hanteer ze zelf altijd bij een avondje weg

-drink veel water voordat u van huis gaat. Veel water. Je zult een tijdje een vol gevoel hebben en je zult niet het eerste eten dat voor je neus terechtkomt.

 • eet nooit brood. Slechts één sneetje brood bevat 75 calorieën. Vooral wit brood is een calorische bom.
 • vervang witte rijst door pasta’s of rauwe verse salades.
 • onthoud jezelf niet van eten terwijl je in de stad bent. Hier en daar kun je wat knabbelen. U zult zich gemakkelijker kunnen onthouden van alle smakelijke lekkernijen als u af en toe iets in uw maag toevoegt. Als je op een gegeven moment weigert alles te eten, krijg je een barst en eetbui. Het is beter om af en toe iets te eten.
  -Als je weet dat je jezelf niet kunt weerhouden van eten terwijl je in de stad bent met je vrienden, eet dan maaltijden die minder calorieën bevatten 2-3 dagen voordat je uitgaat. Op die manier kun je calorierijk voedsel eten terwijl je rondhangt met je vrienden.
  -eet gegrild, gekookt, gestoomd of rauw voedsel. Vermijd het eten van gefrituurd voedsel.
  -eet vetarm vlees zoals vis of kip in plaats van spek, worstjes of ander met vet gevuld vlees.
  -sausen gemaakt van tomaten, zoals ketchup, bevatten minder calorieën dan mayo en andere romige sauzen.
  -eet een licht dessert zoals een bolletje ijs (slechts één bolletje) of een verse fruitsalade.
 • Ben je klaar om 20 kilo af te vallen en tegelijkertijd je lichaam te ontgiften?
Gezond op stap? Ja dat kan
Schuiven naar boven